Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında yarın akşam Orduspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı.

    
Atletico Madrid maçının ardından bir gün izin yapan siyah - beyazlılar, bu sabah saatlerinde Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanarak Orduspor maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Carlos Carvalhal, yönetiminde yapılan antrenmanda oyuncular ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı bir idman yaptı. Antrenmana tedavileri süren Almeida, Tanju, Sivok ve Ersan katılmadı.

    
QUARESMA ORDUSPOR MAÇI KADROSUNA ALINMADI

    
Beşiktaş kafilesi, öğleden sonra özel bir uçakla Samsun'a ardından da karayolu ile Ordu'ya geçerek maç saatini bekleyecek.

    
Öte yandan UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Atletico Madrid karşısında oldukça kötü bir performans gösteren ve taraftarlar tarafından yuhalanan Quaresma teknik heyet tarafından Orduspor maçı kadrosuna alınmadı.
Beşiktaş'ın kafilesinde şu oyuncular yer alıyor:
    
Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Burak Kaplan, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ekrem Hayyam Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Holosko, Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Muhammed Demirci, Atınç Nukan, Mehmet Akyüz, Mehmet Aurelio.