TORKU Konyaspor ile oynayacağı maç için Konya'ya gelen Beşiktaş, kafilesi havalimanında coşkuşla karşılandı.
Beşiktaş kafilesi, 11 Nisan Cuma günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stad'ında oynanacak olan Torku Konyaspor, maçı için özel uçakla Konya'ya geldi. İlk olarak Havaalanı'nın VİP bölümünden çıkan Beşiktaş Kulübü Başkanı Fitret Orman'ı yanına çağıran taraftarlar, çiçek verdikten sonra 'Demirören'den hesap sorsana' şeklinde slogan attı.
Daha sonra havaalanına gelen Beşiktaş Kafilesi de çiçeklerle ve meşalelerle karşılandı. Taraftarları sevgi gösterileri arasında havaalanından çıkan teknik direktör Slaven Bilic ve futbolcular toplanan taraftarları selamladıktan sonra otobüse bindi. Kafile, daha sonra konaklayacağı Rixos Otel'e geçti.
A Takımından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı, başkanlığındaki kafilede teknik direktör Slaven Bilic ile şu futbolcular bulunuyor;Tolga Zengin, Cenk Gönen, Enes Fidayeo, İsmail Köybaşı, Pedro Franco, Dany Nounkeu, Uğur Boral, Serdar Kurtuluş, Ramon Motta, Veli Kavlak, Necip Uysal, Kerim Frei, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Demirci, Jermaine Jones, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Hugo Almeida.

MKY-HD(İA/AÖ) FOTOĞRAF