Teknik direktör Şenol Güneş sabah kondisyon, akşam taktik uygulama yapan hocaların tersine her iki, uygulamayı da aynı anda yapıyor.Kondisyon koşuları ve yükleme programı ile taktik programı beraber uygulayan tecrübeli hoca çalışmalarda yaptığı uyarılar ile dikkatleri çekiyor.

Futbolcuları "antrenmandaymış gibi oynamayın. Sanki arkanızda rakip varmış gibi hareket edin.Yalandan değil, inanarak pas atın" şeklinde uyaran Güneş, antrenmanların maç havasında geçmesini istiyor.

"Alan kontrolünü iyi yapın "

Oyunculardan sahanın tamamını kullanmalarını özellikle isteyen Şenol Güneş,bu sebeple çift kale maçlarda sık sık topsuz alandaki oyuncuları uyarıyor.Top rakipte iken de mutlaka alanın daraltılmasını isteyen tecrübeli hoca takımını, oyunun kontrolünü aldıklarında da sahaya yayılan ve çabuk oynayan bir tarza alıştırmaya çalışıyor.

Bu sabah yapılan idmana izini olan Gökhan Töre, Milosevic ve Pedro Franco katılmazken Gökhan Töre bu akşam, Pedro Franco ve Miloseviç ise

10 Temmuz'da kampa katılacak.

Atiba ise antrenmanın yarısında takımla çalışıp geri kalanında bireysel antrenör eşliğinde koşu yaptı. Siyah beyazlılar Almanya'daki hazırlıklarına akşam saat TSİ 19:00'da yapacakları idman ile devam edecek.