Şenol Güneş kadroyu bozmayı düşünmüyor

Beşiktaş,hafta sonunda Galatasaray ile yapacağı kritik mücadele için hazırlıklarını sürdürüyor.

Galatasaray maçının taktiğini belirleyen ve idmanlarda özel çalışmalar yaptıran Şenol Güneş'in üzerinde durduğu en önemli konu rakibe geniş alan bırakmamak ve duran toplardan tehlike yaşamamak.

Marcelo, Tosic, Beck, Atiba ve Gomez gibi oyunculardan korner ve serbest vuruşlarda doğru adam paylaşımı yapmalarını isteyen Güneş, hataya yer olmadığı bizzat vurguluyor.

Takımda eksik futbolcunun olmaması ile kadro konusunda sıkıntı yaşamayan Güneş'in Galatasaray karşısında geçen haftaki kadroyu bozmayı düşünmediği öğrenildi.

Galatasaray maçında kaleyi yine Tolga Zengin'e verecek olan tecrübeli teknik adam, stoperde Tosic ve Marcelo ile devam edecek. Tosic'in özellikle kafa toplarında etkili olması Galatasaray maçında da Marcelo'nun yanında Tosic'in oynayacağı anlamına geliyor.

Orta saha ve hücum hattından son derece memnun olan Şenol Güneş Atiba - Oğuzhan - Quaresma - Sosa - Olcay ve Gomez'i sakatlık olmadığı sürece bozmayacak.

Derbi hazırlıkları...

Siyah Beyazlılar, Galatasaray maçının hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Sağanak yağmur altında yapılan antrenman 1.5 saate yakın sürdü ve taktik ağırlıklı gerçekleşti.

Teknik Direktör Şenol Güneş'in özellikle duran top ve bol bol şut çalışması yaptırdığı öğrenildi.

Bu akşam düğünü olan Cenk Tosun izinli olduğu için antrenmana katılmadı.

Isınma ve streching hareketleri ile başlayan idman, kuvvet çalışmaları ile devam etti. Duran top çalışması ve tam sahada oynanan taktik çift kale maçın ardında yapılan şut çalışması ile hazırlıkların bugünkü bölümü tamamlandı.

Siyah Beyazlılar, Galatasaray maçının hazırlıklarına yarın saat 18.00'de yapacağı antrenmanla devam edecek.