FİKRET ORMAN KÜTAHYA'DA
Tavşanlı İlçesi'ndeki Beşiktaşlılar Derneği'nin açılışının ardından Kütahya kent merkezine gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Hilton Garden in Oteli'nde düzenlenen Beşiktaş'ın Şampiyonluk Kutlaması etkinliğine katıldı.
Fikret Orman etkinlikte Kütahya Vali Yardımcıları Hüdayar Mete Buhara ve Rıza Gençoğlu ile Belediye Başkan Yardımcıları Murat Arık ve Fatih Kölgeli ile bir süre sohbet etti. Orman, üzerlerinde Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu'nun isimlerinin yazılı olduğu Beşiktaş formalarını vali yardımcıları ve belediye yardımcılarına verdi. Taraftarlara hitaben konuşma yapan Fikret Orman şunları söyledi:
"Şunu iyi bilmenizi istiyorum, ben ve arkadaşlarım, sizin yaşadığını mutluluk için 4 yıl 2 aydır çalışıyoruz. Bu stadı yapmak, bu mali koşullardaki bir Beşiktaş için hiç kolay olmadı. Statsız mücadele etmek, moral bakımından çökmüş bir camiayı ayağa kaldırmak gerçekten kolay olmadı. Allah'a hamdolsun, şu anda bütün bunları başarmış bir kulüp başkanı olarak bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Bu önümüzdeki 3 senede tek amacımız Beşiktaş'ı mutlu etmek. Şu anda mutlu yüzlerle ve ileriye iyi bakan gözlerle bana bakıyorsunuz. Allah inşallah bunun devamını size ve bize nasip etsin. Önümüzdeki 3 senede bu ülkenin en büyük kulübü olan Beşiktaş'ın tescillenmesini yapacağız. Hep beraber bunu göreceğiz."
Konuşmasının ardından şampiyonluk pastasını kesen Fikret Orman, taraftarlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

FOTOĞRAFLI