ALİ DANAŞ -LEOGANG -

Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Leogang kentinde sürdüren Beşiktaş günün ikinci idmanını akşam saatlerinde yaptı.

Kadro dışı bırakıldığı için İstanbul'a dönen Jose Sosa ve dün oynanan hazırlık maçında sakatlanan Tolgay Arslan dışında tüm futbolcuların katıldığı idman 1.5 saat sürdü.

Teknik direktör Şenol Güneş'in taktik çalışmalara ağırlık verdiği antrenman ısınma ve kondisyon hareketleri ile başladı.

ŞEREF ÇİÇEK'TEN MORAL MOTİVASYON OYUNLARI

Isınma bölümünde futbolcuların moral motivasyonunu artırıcı oyunlar yaptıran yardımcı antrenör Şeref Çiçek bu kez de birbirinin sırtına binen oyunculara top kapma çalışması yaptırdı. Futbolcuların oldukça neşeli dakikalar geçirdiği bu bölüm renkli görüntülere sahne oldu.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN FARKLI ANTRENMAN TEKNİĞİ

Isınma bölümünden sonra taktik çalışmalara geçen teknik direktör Şenol Güneş defans oyuncularını lastikli halat ile birbirine bağladı. Ceza sahası önünde birbirine bağlı şekilde alan savunması yaptıran Güneş, daha sonra çift kale maça geçti.

Taktik çift kalede sık sık oyunu durduran Güneş futbolculara sürekli uyarılar yaptı.

Öğrencilerinden birbirlerine yakın ve alanlarını kaybetmeden oynamalarını isteyen tecrübeli hoca, geçen sezon olduğu gibi seri bir şekilde paslaşma yapmalarını özellikle istedi.

Kamp çalışmaları kapsamında yarın bir hazırlık maçı daha oynamak isteyen Siyah Beyazlılar, Rus takımı FC Ufa ile karşılaşmayı planlıyor.