Ahmet İNCEL, Münih-

UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında İspanya'nın Real Madrid takımı, sahasında karşılaştığı Almanya'nın Bayern Münih takımını 1-0 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Bayern Münih teknik direktörü Pep Guardiola: "Takımla gurur duyuyorum. Güçlü rakibi hükmedebildi. Sadece sonuç istediğimiz gibi olmadı. Önümüzdeki hafta daha da iyi oynayacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta tüm gücümüzle mücadele vereceğiz, tabii bunun için de kendi sahamızda taraftarlarımıza ihtiyacımız var. Ben önümüzdeki oyun için daha da iyimserim" dedi.

Alman takımının başarılı oyuncularının maçtan sonra yaptıkları açıklamalar şu şekilde:

Philipp Lahm: "Daha iyi yapmak istedik, ama bu da kolay değil. Bunlar Dünya çapında klas oyuncular. Önümüzdeki karşılaşma evimizde. Her şey olabilir. Oyunu lehimize çevirebileceğimizi çok sık kanıtladık"

Arjen Robben: "Takımımıza kompliment yapmak zorundayım. Real'dan daha fazlasını beklerdim. Oyunu biz kurduk, biz daha iyi takımdık. Sadece bir kaç santimetre eksikti. Yeterince gol şansımız vardı. 1-0 tabii ki iyi bir sonuç değil, ama tam bir güvenle rövanş karşılamasına çıkacağız"

Manuel Neuer: "Real iyi savunma yaptı. Daha önce de bilindiği gibi, kontra atak ağırlıklı oynadılar. Biz zorlandık. Genelde doğru yaptık. Her şey henüz bitmedi"

Franz Beckenbauer: "Real'ın en güzel oyunlarından biriydi. Bayern, deplasmanda karşılık vererek şaşırttı. Madrid daha üstün, daha iyi ve canlıydı. İlk yarının 2-0 veya 3-0 bitmediğine şükür etsinler. Bayern'in, rövanşta gol atma gücü var. Bu çözümü çok zor bir ödev"

Aİ(MA)