Aysal Portekizli yıldız ve kulübüyle anlaşmaya vardı. S.Lizbon’a 10 milyon Euro bonservis bedeli verilecek.

VE G.Saray Başkanı Ünal Aysal, Bruma’nın Aslan olacağının müjdesini verdi... Aysal, güzel haberi öğlen bağlandığı Lig Radyo’daki G.Saray Saati’nde “En geç Pazartesi’ye kadar bir kanat oyuncusu alacağız” diyerek verdi ve dün gece Bruma yüzde 95 Aslan oldu. Cimbom, 2 aydan bu yana peşinden koştuğu Portekizli’nin transferinde mutlu sona ulaştı. Bruma, G.Saray’a ‘Evet’ dedi ve S.Lizbon da Cimbom’un son teklifine olumlu yaklaştı.

BONSERVİS 2 SENEDE ÖDENECEK

şampiyonlar ligi kura çekimi de sona erdikten sonra 1 haftadır bu transfer için çalışan ve Portekiz’de bulunan Cenk Ergün de Aysal’dan aldığı talimat ile 8 milyon Euro olan teklifi yukarı çekti. G.Saray, Terim’in çok beğendiği Bruma için teklifini dün 10 milyon Euro’ya yükseltti. Ve 2 milyon Euro’luk zamda S.Lizbon’dan onay gördü. G.Saray’ın 10 milyon Euro’luk bonservis bedelini ise 2 seneye yayarak Portekiz kulübüne ödeyeceği belirtildi.

5 yıllık sözleşme imzalanacak 18’lik Bruma, G.Saray’a sezon başına 1.3 milyon Euro garanti karşılığında ‘Evet’ dedi. Bruma’nın transferinin kısa süre içerisinde KAP’a bildirilecek. Aysal ise “Bruma transferinde iyi yolda gidiyoruz” dedi.