ANTALYASPOR Başkanı Gültekin Gencer, olağanüstü genel kurulda nöbet değişimi yaşanacağını söyledi, "Bizden sonra görev yapacak başkanların kişilere dayalı değil, Antalyaspor sevdasıyla görev yapmalarını temenni ediyoruz" dedi.
Genel kurul, yarın saat 11.00'da Antalya Kültür Merkezi'nde yapılacak. Başkan Gültekin Gencer, yıllardır Antalyaspor tribününde ve yönetiminde yer aldıktan sonra kendisi için gurur verici başkanlık görevini de gerçekleştirdiğini dile getirdi. 3 yıllık görev süresi sonunda Antalyaspor'u Antalya kentine yakışır yerde tuttuğunu anlatan Gencer, "Bu bir nöbet değişimidir. Hiçbir zaman dönemsel yönetici, kişilere dayalı Antalyaspor sevdalısı olmadım" diye konuştu.
Başkanlık görevinin ardından uzun yıllar tribünde maçlarını izlediği Antalyaspor'u taraftar arasında destekleyeceğini anlatan Gültekin Gencer, daha sonra şunları söyledi:
"Antalyaspor'da başkanlık yapan herkes değerli insanlardır. Eleştireceğim tek nokta, başkanlığı ya da yöneticiliği bıraktıktan sonra ihtiyaç duyulduğu zamanlarda Antalyaspor'un yanında olmamalarıdır. Ben ve yönetimimde yer alan kişiler her zaman Antalyaspor'un yanında olacağız. Maddi ve manevi desteğe her zaman hazırız. Bizden sonra görev yapacak başkanların kişilere dayalı değil Antalyaspor sevdasıyla görev yapmalarını temenni ediyoruz."

FOTOĞRAFLI