SPOR Toto Süper Lig'de sezona Akhisar Belediyespor ve Konyaspor mağlubiyetleriyle başlayan Balıkesirspor'un Başkanı Tuna Aktürk, teknik direktör İsmail Ertekin'in yerine Yılmaz Vural veya Uğur Tütüneker'in getirileceği iddialarını kesin bir dille yalanlandı. Aktürk, "İki maçı kaybedince, bazıları hoca pazarlamak için harekete geçti" derken, "Gündemimizde kesinlikle teknik direktör değişikliği yok. Bu takımı iki sezon üstüste şampiyon yapan teknik kadromuza güveniyoruz. İsmail Hoca ve ekibi ile yola devam edeceğiz" diye konuştu.
Bu arada kırmızı beyazlı ekip, Galatasaray maçının son antrenmanını kendi tesislerinde yaptı. Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, kentte iki gündür etkili olan sağanak yağmur sonrası Atatürk Stadı'nın zemininin bozulmaması için tesislerde çalışmayı tercih ettiklerini söyledi. Çıkrıkçı, "Galatasaray'ı yıllar sonra Balıkesir'de ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Stadın zemininin düzgün olması bizim için olduğu kadar rakibimiz için de önem taşıyor. Bu nedenle tesislerimizde çalışıyoruz. Galatasaray karşısında sahadan başarılı bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyorum" dedi.
KEREMCAN ZOR
Balıkesirspor'da Galatasaray maçı öncesi son antrenmanda ayak bileği burkulan solbek Keremcan Akyüz dışında eksik bulunmuyor. Ligin ilk 2 maçında ilk 11'de oynayan Keremcan'ın durumu bugün çekilecek MR sonrası netleşecek. Ancak genç solbekin oynaması zor görünüyor. Balıkesirspor teknik direktörü İsmail Ertekin'in Keremcan'ın yokluğunda Manisaspor'dan transfer edilen Bülent Cevahir'e şans vermesi bekleniyor.