Erdem ÖZCAN-Tufan DALGIÇ/BANDIRMA (Balıkesir), () - BANDIRMA Belediye Başkanı ve Bandırmaspor Onursal Başkanı Dursun Mirza ile Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, ortak basın toplantısı düzenleyerek, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
Daha önce başkanlığa aday olmayacağını açıklayan Elmastaş, toplantıda başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Elmastaş, yönetim kurulu oluşturmak için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
Yeni sezonda Spor Toto 2. Ligi’nde mücadeleye hazırlanan Bandırmaspor’da başkan Başkan Elmastaş, “Kongre öncesi son toplantı yapalım istedik. Çünkü son günlerde sosyal medya üzerinde bilgi kirliliği var bu en çok Bandırmaspor’a zarar veriyor. Hata yapmamak, farklı yerlere çekilmesine sebep olacak kelimeler kullanmamak gerekir. Başkan Mirza ile birlikte yapmaya karar verdik” dedi.
'BANDIRMASPOR SAHİPSİZ KALMAZ'
Başkan Adayı Göksel Karlahan’ın açıklamalarının Bandırmaspor’un imajına zarar verdiğinin altını çizen Elmastaş, “Bandırmaspor hiçbir zaman sahipsiz kalmadı, kalmayacaktır. Karlahan, Sancaktepe maçında istifasını futbolculara verdi. Ben de güvenirliği yitirdiği için istifasını istedim. Bir de bana mektup gönderdi” diye konuştu. Mektubu okuyan Elmastaş, Karlan’ın 80 bin küsur alacağını istediğini anlattı.  

FOTOĞRAFLI