SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor İsmail Ertekin ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Bandırmaspor’un sosyal tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Başkan Erhan Elmastaş, "Takım olarak ligin ikinci yarısına iyi başlayamadık. Alınan başarısızı sonuçların ardından Zafer Birol ile yollarımızı ayırma kararı verdik" dedi.
Zafer Biryol ile yolların ayrılmasının ardından Bandırmaspor teknik direktörlüğüne İsmail Ertekin'in getirildiğini açıklayan Elmastaş, "Kendisiyle 1,5 yıllık sözleme imzaladık. İsmail Ertekin takım olarak yakından tanıdığımız bir isim. Kulübümüze uzun yıllar hizmet etti." dedi.
ERTEKİN: BAŞARILI OLACAĞIZ
İsmail Ertekin’de konuşmasında "Bandırmaspor camiası yakından tanıdığım bir camia. Onlarla birçok başarılara imza attık. Bandırmaspor'a rüştümüz ispatlamak için gelmedim. Bandırmaspor başarılı olabileceğine inandığım bir takım kadrosuna sahip. Teknik heyet olarak yapacağımız ilk iş düşünceleri değiştirmek olacaktır" dedi.
YARDIMCILARI BELLİ OLDU
İsmail Ertekin kendisini 1,5 yıllığına Bandırmasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. İsmail Ertekin’in yardımcılıklarını İsmail Hakan Gökkaya, Musa Öztürk ve Sinan Korkmaz yapacak.

FOTOĞRAF