SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup lideri Bandırmaspor'un Başkan Mehmet Kılkışlı, "İlk devreyi 5 puan farkla önde tamamladık ama bu fark daha da fazla olabilirdi" dedi.
Başkan Mehmet Kılkışlı, kulüp lokalinde düzenlediği basın toplantısında ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Kişisel hatalardan dolayı kaybettikleri maçları ve aldıkları beraberlikler de dikkate alındığı takdirde puan farkının daha da artabileceğini belirten Başkan Mehmet Kılkışlı, "İlk yarıda yaptığımız hatalardan ders çıkartarak ikinci yarı aynı hataları yapmamaya özen göstereceğiz" diye konuştu.
TAKVİYELER SÜRECEK
Teknik heyetin vermiş olduğu rapor doğrultusunda takıma Eren Görür’ün haricinde en az 4 oyuncu daha kazandıracaklarını dile getiren Başkan Kılkışlı, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Ara transfer dönemi 6 Ocak 2015’de başlıyor. Bu süre içerisinde takımlarıyla mutabakata vardığımız oyuncularla sözleşme imzalıyoruz. 6 Ocak’tan sonra görüştüğümüz ve mutabakata vardığımız 4 oyuncuyla daha sözleşme imzalayacağız. Camia olarak bu yıl PTT 1'inci Ligi'ne çıkmak istiyoruz. Bu hedefimize katkı sağlamayacağını düşünmediğimiz oyuncularla da yollarımızı ayıracağız.z"
KÖTÜ TEZAHÜRATA UYARI
Taraftarlarına maçlarda centilmenlik kuralları içerisinde takımlarını destekleme çağrısında da bulunan Başkan Kılkışlı, son olarak şunları söyledi:
"2014-2015 futbol sezonunun ilk yarısında kötü tezahürattan dolayı takımımıza PFDK tarafından toplam 16 bin TL para cezası kesildi. İkinci yarı oynanacak olan maçlarda yapılacak olan kötü tezahüratta PFDK’nın vereceği ceza, katlamalı olarak artacak. Buna sebebiyet vermemek için taraftarımızdan takımımıza centilmenlik kuralları içerisinde destek vermelerini bekliyorum."

FOTOĞRAF