BALIKESİRSPOR'da cumartesi günü oynanacak Galatasaray maçının hazırlıkları sürerken sol bek Keremcan Akyüz'ün sakatlanması, kurmayların keyfini kaçırdı. Son antrenmanda bileği burkulan ve çalışmayı yarıda bırakan genç futbolcunun oynayıp oynamayacağı yarın çekilecek MR sonrası netleşecek. Sakatlığı yüzünden ilk iki hafta forma giyemeyen Vargas ile geçen hafta takımdaki yerini alamayan Sercan Yıldırım'ın antrenmanlardaki hırsı, teknik heyetin tesillisi oldu.
Futbol şube sorumlusu Zeki Çıkrıkçı, ilk iki haftanın puansız kapıtlamasının umutsuzluğa yol açmamasını istedi. "Bu lig 8'inci haftadan sonra şekillenir" diyen Çıkrıkçı, "Kadromuzda çok kaliteli isimler var. İlerleyen haftalarla nasıl bir takım olduğumuzu herkes görecek" şeklinde konuştu. Galatasaray'ın Anderlecht maçındaki oyununun da cumartesi günkü randevu için ölçü olamayacağını söyleyen Çıkrıkçı, "Ligin havası başka olur. Hedefimiz bu maçtan puan ya da puanlarla ayrılmak" ifadesini kullandı.
BİLET FİYATLARINA TEPKİ
Balıkesirspor yönetiminin Galatasaray maçı için belirlediği bilet fiyatları tepkiye yol açtı. Kale arkası 70, maraton 100, kapalı tribün 200 ve 250 TL olarak açıklanan rakamları yüksek bulan taraftarlar, "Yönetimi asgari ücretin farkında değil galiba. Bu maçta taraftar değil yönetim fedakarlık yapmalıydı" yorumunu yaptı. Pek çok taraftar da Atatürk Stadı'nın boş kalacağını iddia ederken, maçı televizyondan izlemeyi tercih edeceklerini söyledi. Bu yıl forma satışlarında beklentilerin üzerine çıkan yönetim, ilk kez Karşıyaka ile oynanan özel maçta giyilen siyah formaları 66 TL'den satışa çıkardı.