Hilmi DUYAR/ BALIKESİR, ()- TFF 1. Lig'de Boluspor galibiyetiyle yeniden Play-Off hattına dönen Balıkesirspor'da Teknik Direktör Can Cangök, devrenin sonuna kadar kalan 3 maçı da kazanmak istediklerini söyledi.
Alihikmet Paşa Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında kadro darlığı ve ekonomik sıkıntılara rağmen özveriyle mücadele eden futbolcularına teşekkür eden Cangök, "İyi bir takımız ancak kadro darlığımız var. Genç oyuncular da dahil oynayacak düzeyde 17 oyuncumuz bulunuyor. Buna rağmen pozitif oynayan bir takımız. Takımın başına geçtiğim günden bu yana 7 lig maçında 12 puan aldık. Bu puanın yabana atılmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi. 

Boluspor galibiyeti sonrası önlerini daha net gördüklerini dile getiren Cangök, "Kalan 3 maçı 9 puanla geçebiliriz. Bunu başarabilirsek ilk yarıda yapılabileceklerin en iyisini yapmış oluruz. Önümüzdeki Şanlıurfaspor maçında da galibiyete çok ihtiyacımız var. Her galibiyet moralimizi yükseltiyor. Spor motivasyon işi. Şimdişe kadar kulübün ekonomik sıkıntılarına rağmen futbolcularım bu konuyu gündeme getirmedi, antrenmanlara ve sahaya yansıtmadı. Eğer bu durumu sahaya yansıtsalardı bulunduğumuz yere gelemezdik. Bu takımın değerinin farkına varılması lazım. Balıkesirlilerden, taraftarlardan destek bekliyoruz" ifadelerini kullandı.   FOTOĞRAF