Coşkun YAMAN / BALIKESİR, ()- BALIKESİRSPORLU taraftarlar, takımları için büyük önem taşıyan Sivasspor karşılaşmasına ilgi göstermedi. Yönetimin bilet fiyatlarında yaptığı indirim sonuç vermezken, yağmur ve soğuk havanın da etkisiyle tribünler boş kaldı. Yaklaşık 2 bin futbolseverin izlediği maçtan önce 10'Kolikler futbolcuları tribünlere çağırıp, "Bizler inandık, siz de inanın" tezahüratıyla takımlarına olan güvenlerini dile getirdi. Sivasspor'a da 30 kadar taraftarı destek verdi.

MERSİN İdmanyurdu deplasmanında hakeme itiraz ettiği için sahadan atılan ve 1 maç ceza alan Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin müsabakayı tribünden izledi. Kırmızı-beyazlı ekip Sivasspor karşılaşmasına Antrenör Deniz Kolgu yönetiminde çıktı.

BALIKESİRSPOR'in ilk 11'inde önemli değişiklikler vardı. Portekizli ön libero Coelho'nun yanı sıra takımın önemli isimleri Jabbie, İlhan Depe, Okan Alkan ve Gökhan Ünal yedekler arasındaydı. Teknik Direktör İsmail Ertekin, sakatlığı nedeniyle çalışmalara tam olarak katılamayan Coelho'nun yerine Kulusic'e, Jabbie'nin yerine Eray'a, Gökhan'ın yerine Ali Öztürk'e forma verdi.

EV sahibi Balıkesirspor sahaya siyah forma ve üzerinde Ulu Önder Atatürk'ün, "Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" yazılı pankartla çıktı. Hafta içinde yapılan anlaşma doğrultusunda formaların sırtında Yırcalı Şirketler Grubu'nun, ön kısmında ise yerel Balıkesir posta Gazetesi'nin reklamı yer aldı.