Coşkun YAMAN / BALIKESİR, ()- PTT 1'inci Ligi'nde son 3 maçtan sadece 1 puan çıkaran Balıkesirspor'un gözü, pazar günü sahasında oynayacağı Samsunspor maçına çevrildi.
Karşıyaka mağlubiyetinin ardından Kerim, Tadic ve Yiğit'in kadro dışı kalması ve tüm tüm oyunculara 20'şer bin TL ceza kesilmesiyle çalkalanan kırmızı beyazlılar, Samsunspor virajında son kozunu oynayacak. Futbol Şube Sorumlusu Harun Atabay, şunları söyledi:
"Samsunspor maçı play off'a kalmak için büyük önem taşıyor. İlk 6 şansımızı devam ettirebilmemiz için bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak zorundayız. Aksi durumda lig bizim için bitebilir. Tüm futbolcularımız da bunun bilincinde. Samsunspor'u yenip, şansımızı son 2 haftaya taşımak istiyoruz."
Öte yandan Karşıyaka maçının ardından takım arkadaşı Tadic'e yumruk attığı için kadro dışı bırakılan ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'ndan 5 resmi müsabakadan men ve 6 bin 500 TL para cezası alan Kerim için yönetimin Tahkim Kurulu'na itirazda bulunabileceği açıklandı. Harun Atabay, bu konuda şöyle dedi:
"Bir futbolcu (Salih Dursun) hakeme kırmızı kart gösterip 3 maç ceza alırken, Kerim 5 maç ceza alıyor. Burada Kerim'e verilecek cezaya Disiplin Kurulu değil, kulüp karar vermeli. Zaten biz gereken cezayı verdik. Bu nedenle yönetim olarak Tahkim Kurulu'na gidelim mi gitmeyelim mi diye değerlendirmede bulunduk. Avukatlarımızla konuştuk. Henüz bir karar vermedik. Ama cezanın indirilmesi için Tahkime başvurabiliriz."

FOTOĞRAFLI