Coşkun YAMAN / BALIKESİR, ()
YİĞİTCAN'LA DİLAVER OYNADI
Balıkesirspor teknik direktörü Erkan Sözeri, hafta içinde gribal enfeksiyon geçiren Yiğitcan ile sakatlığı geçen Dilaver Güçlü'ye Giresunspor maçında ilk 11'de yer verdi.
KARİKARİ YEDEK
Formsuzluğu nedeniyle Göztepe maçında ilk 18'e alınmayan Karikari, bu kez yedek kulübesinde bekledi. Takımın değişmez isimlerinden Sankoh, kadroda yer almadı. Muğdat, Eray, Yiğit ve Hüseyin ise yedek soyundu.
TARAFTARLAR İLGİ GÖSTERMEDİ
Kırmızı beyazlı taraftarlar, güzel havaya ve gündüz maçına karşın bu önemli karşılaşmaya ilgi göstermedi. Atatürk Stadı'ndaki büyük boşluklar dikkat çekti. Maçı yaklaşık 2000 kişi izledi. Giresunsporlu yaklaşık 50 taraftarı da misafir tribünde yerini aldı.
SÖZERİ BU DEFA BALIKESİRSPOR'UN BAŞINDA
Erkan Sözeri, geçen sezon çalıştırdığı Giresunspor'a karşı bu kez Balıkesirspor'un başında sahaya çıktı. Erkan Sözeri, maçtan önce teknik direktör Sefer Yılmaz ve Giresunsporlu futboculara "Hoşgeldiniz" deyip başarılar diledi.
MAÇ TRT WEB TV'YE ALINDI
Televizyonda canlı yayınlanacağı açıklanan müsabaka, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda Sırbirstan'la oynayacağı 3'üncülük karşılaşması nedeniyle TRT Web Tv'den sporseverlerle buluştu. Daha önce maçın başlama saati yayın programı nedeniyle 16.30'dan 16.00'ya alındı.