BALIKESİRSPOR teknik direktörü Can Cangök, hakem hataları yüzünden 6 maçta 9 puan kaybettiklerin iddia ederek, "Sahada adaletsizlik yapılmasın" dedi.
Son antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Can Cangök, "Ben hakemler hakkında kolay kolay konuşmam. Çünkü futbolcular ve teknik adamlar gibi hakemler de hata yapıyor, bundan sonra da yapacak. Ancak son haftalarda çok üst üste gelmeye başladı. Maçların daha adil bir şekilde yönetilmesini istiyoruz. Hakemler itirazlardan etkileniyorlar. Ya da bir hatayı başka bir hatayla kapatma yoluna gidiyorlar. Bence en büyük yanlış da bu" şeklinde konuştu.
Son Altınordu maçında hakem hatasının yarattığı hasarın çok ağır olduğunu sözlerine ekleyen Cangök şöyle devam etti:
"Göreve başlayalı 6 hafta oldu. 6 maçta 9 puanımız gitti. Bunu sadece biz söylemiyoruz, yorumcular da dile getiriyor. Sivasspor maçında 1 metre ofsayttan gol yedik. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında penaltımız verilmedi. Denizli'de Mehmet Boztepe'nin pozisyonu es geçildi. Altınordu maçında da hem penaltımız verilmedi hem de aleyhimize tartışmalı bir penaltı kararı çıktı. Üstelik Tomislav Glumac da atıldı. Bunları mazeret olarak söylemiyoruz ama hatalar bize çok pahalıya maloldu. Artık sahada adaletsizlik yapılmasın."
GÖZLER OĞUZ'DA
Balıkesirspor'da Altınordu maçında sakatlanan stoper Oğuz Yılmaz'ın durumu perşembe günü çekilecek MR'dan sonra netlik kazanacak. Karşılaşmanın 8'inci dakikasında sakatlanıp, 14'üncü dakikada yerini Oğuzhan Çapar'a bırakan genç futbolcunun dizinde ödem oluştuğu ve menisküs şüphesi olduğu bildirildi. Hemen tedavisine başlanan Oğuz'un bu hafta Boluspor maçında oynayıp oynayamayacağı MR'dan sonra netleşecek. Teknik direktör Can Cangök, "Defanstaki sıkıntıyı kendi içimizden bir şekilde çözmek durumundayız. Karar vermek için Oğuz'un durumunu bekliyoruz" diye konuştu. 
BAŞKAN ÇİFTÇİ PFDK'DA
Altınordu müsabakası sonrası soyunma odası koridorlarında hakemlere hakaret ettiği iddiasıyla Yönetici İsmail Uzan'la, karşılaşmadan sonra kulubün internet sitesinde yaptığı açıklamalar sebebiyle Balıkesirspor Başkanı Feyyaz Çiftçi, Türkiye Futbol Federasyonu Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk edildi.

FOTOĞRAF