Coşkun YAMAN / BALIKESİR, ()-  BALIKESİRSPOR'un bugün yapılan olağan genel kurulunda güven tazeleyen Başkan Feyyaz Çiftçi, yeni sezon hedefini Süper Lig olarak açıkladı.

Karesi AVM toplantı salonunda gerçekleşen genel kurula oy kullanma hakkına sahip 449 üyeden 237'si katıldı. Başkan Çiftçi, takımın mevcut şartlarda Play-Off oynamasının büyük başarı olduğunu belirterek, "Yeni sezonda hedefimiz mutlak Süper Lig olacak. Çünkü önümüzü artık daha iyi görebiliyoruz. Ancak bunun için transfer hovardalığı yapmayacağız. tüm camia elele verip, Süper Lig'i zorlayacağız" dedi. 

Tek liste ile gidilen seçimler sonucunda Feyyaz Çiftçi başkanlığındaki yeni yönetim Mahmut Özbulut, Nazmi Yarış, Müjdat Bahadır, İsmail Uzan, Harun Atabay, Umut Kırtıl, Yalçın Dereli, Metin Kurt, Şahkan Saltık, M.Alp Kaan, Hüseyin Gündoğan, Hakan Özışıklıoğlu, Murat Keloğlu, Remzi Boncuk, Uğur Atak, Can Ağaoğlu, Sadettin Akbaba, Alper Lale, Uğur Erkan ve Tekin Özcan'dan oluştu. Denetim Kurulu'na Mehmet Çalışkan, Mustafa Baydak ve Tahir Korucuoğulları, Disiplin Kurulu'na ise Oğuz Altan, Murat Atiler, Necdet Erkan, Mustafa Şahin ve Gökhan Bahar seçildi.    Fotoğraflı