BOLU'da kampa giren Balıkesirspor'da teknik direktör İsmail Ertekin, Süper Lig'de tutunabilmek için çok çalışacaklarını belirterek, "Eğer iyi uyum sağlayabilirsek yeni sezonda yine seyredilebilir ve zevk veren bir Balıkesirspor izlettirmek istiyoruz" dedi.
Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Balıkesirspor yeni sezon hazırlıkları için Bolu'da kampa girdi. Kendi tesislerinde bir hafta önce kampa girerek hazırlıklara başlayan Balıkesirspor ikinci etap kampı için dün Karacasu beldesinde bulunan Termal Otel'e geldi. Otele yerleşen teknik kadro ve futbolcular otelin karşısında yer alan sahada akşam antremanına çıktı. Bolu kampına 23 kişilik kadroyla gelen Balıkesirspor'da futbolcular düz koşunun ardından pas çalışması yaptı. Futbolcular yaklaşık bir saat süren antrenmanı istasyon çalışması ile bitirdi. Balıkesirspor 26 Temmuz'a kadar sürecek Bolu kampında kondisyon ağırlıklı bir kamp dönemi geçirecek.
Balıkesir'de yaptıkları bir ilk etap kampının ardından ikinci etap kampı için Bolu'ya geldiklerini belirten Ertekin, "Bu kamp dönemini iyi geçirmek istiyoruz. Yeni geldiğimiz bu ligde tutunabilme adına, iyi işler çıkarabilmek adına çok çalışmamız lazım. Bugünden itibaren tüm arkadaşlarımızla iyi bir çalışma örneği göstereceğiz. Yeni sezonda 23-24 kişilik bir kadroyla çalışmak istiyorum. Kalabalık bir kadroyla çalışmak dezavantaj oluyor. Şu ana kadar iki yabancı aldık ve bir yabancı da kadromuzda var. Üç yabancı futbolcu daha transfer etmeyi düşünüyoruz. İlgilendiğimiz oyuncularla görüşmelerimiz devam ediyor" dedi.
Ertekin, geçen sezona göre daha değişik oyun düzeniyle sahaya çıkacaklarını belirterek, açıklamalarına şöyle devam etti:
"Bu birazda oyuncularımızın uyumuna bağlı. Bu nedenle bu çalışmalarımız çok önemli. Eğer iyi uyum sağlayabilirsek yeni sezonda yine seyredilebilir ve zevk veren bir Balıkesirspor izlettirmek istiyoruz. Geçen sezon oynadığımız ligde beğeniyle izlendik bu sezonda bunu bekliyoruz" dedi.
Dün çekilen fikstürü de değerlendiren Ertekin, "İlk maçın kendi evimizde olması bizim için bir avantaj. İlk maça iyi başlayabilirsek arkası da gelir diye düşünüyoruz. Bizim için şu an önemli olan ilk oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçı. Artık her maçı ayrı ayrı düşünerek gitmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

MY-TB(MÇ/AÖ) FOTOĞRAFLI