MUSTAFA AKIN - İSTANBUL /

Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi ekiplerinden Yeşilyurt Spor Kulübü ile Bakırköy Belediyesi arasındaki sponsorluk anlaşması Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu ve Yeşilyurt Spor Kulübü Başkanı Necmettin Karabacak tarafından imzalandı.

Yeşilyurt Spor Kulübü, Türkiye Bayanlar 1. Voleybol Ligi'nde bundan sonra 2 yıl boyunca Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü olarak devam edecek.

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu imza töreninde yaptığı konuşmada Yeşilyurt Spor Kulübü ile isim hakkı sponsorluk anlaşması yapmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bakırköy Belediyesi olarak sporun sadece futboldan ibaret olmadığını düşündüğümüz için amatör sporculara, amatör sporculara ve amatör kulüplere her zaman olabildiğince destek olmaya devam edeceğiz. Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü'nün de önümüzdeki yıllarda Türkiye'de, Avrupa'da ve dünyada hedefleyeceği kalıcı başarılara da imza atacağına olacağına inancım tam. Genç bir ekip olan Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt Spor Kulübü'nün bundan sonra milli takımlarımıza da oyuncu çıkartacağını düşünüyorum" dedi.