Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'nın gitmek istediğini kendilerine ilettiğini söyledi.

NTVSpor'da Fuat Akdağ, Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay'ın sorularını cevaplayan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör Aykut Kocaman ile Brezilyalı futbolcu Alex de Souza arasında yaşananlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Aziz Yıldırım, Alex'le konuştuklarında Brezilyalı futbolcunun gitmek istediğini söylediğini dile getirerek, "Büyük yıldızlar, belli süreçlerden sonra futbol hayatlarını sonuna geldiğinde egolar öne çıkabiliyor. Alex, bizim için bir değerdir. Alex'in arkadaşına attığı bir tweeti, medya olarak yansıtırsanız tabii ki kavga çıkar. Ben kardeşime bile kızıyorum; herşeyi tweet atarsam ortalık kavgadan geçilmez." diye konuştu.

Her yetkiyi Aykut Kocaman'a verdiklerini kaydeden Aziz Yıldırım, "İstediği oyuncuları almaya çalışıyoruz; ama maalesef medya rahat bırakmıyor. Problem yaratmaya çalışıyorlar. Alex'le problemimiz yok. Ocak ayında otururz, anlaşırız. Geçen sefer de aynısını yaptık. Teknik ekibin raporu da önemli tabii." ifadelerini kullandı.

Alex'in heykelinin yapılmasıyla ilgili olarak da Yıldırım, bu taleple gelen arkadaşlara onay verdiğini söyledi. Yıldırım, "Bir oyuncunun heykeli yapılıyor diye bir başkan gider mi? İşim varsa kalırım yoksa giderim. Atatürk'ten başka kimsenin heykelinin yapılmasına önayak olmam; ama yapana da karşı çıkmam." dedi.

FENERBAHÇE'NİN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDEN ELENMESİ

Spartak Moskova'ya elendiklerini hatırlatan Aziz Yıldırım, Sow'un son dakikalarda yakaladığı pozisyonu gol yapsaydı her şeyin değişik olacağını dile getirdi.

Yıldırım, şunları söyledi: "Roberto Carlos'u almak için 2 sene uğraştık. Almamamız içi her şeyi yaptılar. Ali Yıldırım devreye girince olay çözüldü ve aldık. Türkiye'ye Aziz Yıldırım yokken büyük oyuncu geliyor muydu? Hagi bitti diye getirdiler iyi oynadı. Kadroda sadece Alex ve Cristian milli değil. Sonra Avrupa hedefi yok diyorlar bize."