MMA (Mixed Martial Arts - Karma Dövüş Sanatları) Federasyonu'nun Küçükköy Mahallesi'nde düzenlediği Ayvalık MMA Cup'ın ilk gününde amatörlerin mücadele ederken, ikinci günde profesyonel dövüşçüler ringe çıktı.
Turnuva şeklinde gerçekleşen Ayvalık MMA Cup'ı eski dünya ve olimpayat şampiyonu haltercimiz Naim Süleymanoğlu onur konuğu olarak seyrederken, Belediye Başkan Yardımcısı Gökay Bacan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cem Hamzoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Özay Dörttepe de izleyiciler arasında yer aldı.
Erkeklerde 65 ve 86, kadınlarda 55 kilo müsabakalarının yapıldığı turnuvada 65 kiloda finalde Oğuzhan Evcil'i mağlup eden Selim Koç, 86 kiloda ise Ozan Karacaoğlu'nu yenen Muhammet Sadık Keskin şampiyon oldu. 55 kilo kadınlarda Küçükköy adına ringe çıkan Elif Beyza Aksoy, güçlü rakibi Aybüke İmanel'e yenilmekten kurtulamadı. 86 kilo fight night etabında kariyerinde dünya üçüncülüğü bulunan Ayvalıklı Emre Kuru, finalde Oğuzhan Erdikli'yi mağlup edip birinci oldu. Gecenin geç saatlerine kadar süren organizasyonda sıkletlerinde birinci olan sporculara 10'ar bin TL para ödülü ile kupa ve madalya verildi.

FOTOĞRAFLI