AYTEMİZ Alanyaspor Futbol Şube Sorumlusu Metin Fahri Özçelik, Adanaspor maçında hakem Suat Arslanboğa'nın da kararları sonucu sahadan puansız ayrıldıklarını söyledi.
Metin Fahri Özçelik, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada takım olarak çok sayıda gol pozisyonundan yararlanamadıklarını belirtti. Hakem Suat Arslanboğa'nın da hatalı kararlarıyla sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldıklarını ifade eden Özçelik, verdiği yanlış kararlar sonucu mağdur olduklarını iddia ederken şu görüşleri savundu:
"Hakem, ilk yarıda Adanasporlu Viera'yı 2nci sarı karttan dolayı oyundan atsaydı, rakibimiz 10 kişi kalacaktı. Maçın son bölümlerinde de Sefa'nın ceza sahasında net şekilde düşürülmesine penaltı kararı vermeliydi. Hem maçın ilk yarısında uzatmaları fazla oynattı hem de karşılaşmanın son bölümündeki uzatmaları eksik oynattı."
Özçelik, 3-2 mağlup oldukları Adanaspor maçının mutlaka kazanmalarını gereken bir karşılaşma olduğunu anlatırken de şöyle konuştu:
"Maça tutuk başladık ancak ilerleyen dakikalarda oyunda ve skorda dengeyi sağladık. İlk yarıda 4 net gol pozisyonundan da yararlanamadık. Bu golleri atabilseydik karşılaşmayı farklı kazanabilirdik. Maçın ikinci yarısında beraberliği yakalamamıza rağmen yediğimiz sürpriz golle mağlup olduk. Bu karşılaşmadan takım olarak çıkaracağımız birçok ders var."
ADANA'DAN PUAN VEYA PUANLARLA DÖNEBİLİRDİK'
Özçelik, son olarak, "Hakemin yanlış kararları olmasaydı yine de Adana'dan puan veya puanlarla dönebilirdik. Önümüzde zorlu bir İstanbul Başakşehir maçı var. Bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahadan iyi bir sonuçla ayrılacağımıza inanıyoruz" dedi.

FOTOĞRAF