Dünya Kupası Avrupa Eleme maçları için verilen milli ara sonunda bu hafta Avrupa Ligleri derbi maçları ile başlıyor. Türkiye, İngiltere, İtalya ve Almanya liglerin de bu hafta büyük rekabete sahne olan maçlar yapılacak.

Süper Lig'de şampiyonluk adaylarından Fenerbahçe ile Galatasaray 11. hafta mücadelesinde Şükrü Saracoğlu'nun ev sahipliği yapacağı derbide pazar günü karşı karşıya gelecek.

Avrupa Ligleri'nde derbi heyecanı sadece Fenerbahçe – Galatasaray derbisiyle sınırlı kalmayacak. Premier Lig, La Liga, Bundesliga ve Serie A bu hafta sonu derbilere sahne olacak. İngiltere Premier Ligi'nde 12. hafta maçında Cumartesi günü Mourinholu Manchester United sahasında Arsenal ile karşılaşacak. İngiltere'de şampiyonluk için mücadele eden her iki takım da ayrıca Mourinho ve Wenger rekabeti açsından da son derece gergin bir maç bekleniliyor. Manchester United-Arsenal maçını dünya genelinde tam 119 farklı ülkede canlı verilecek.

Bundesliga'da ise Borussia Dortmud'un konuğu Bayern Münih olacak. Cumartesi günü oynanılacak olan ve ligin zirvesine şekil verecek olan bu önemli karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak.

İspanya La Liga ise Madrid derbisi oynanılacak. Atletico Madrid'in, kendi sahasında Real Madrid'i ağırlayacağı karşılaşma Cumartesi TSİ 22.45'te başlayacak. Madrid derbisi 139 farklı ülkede canlı verilecek.

Pazar günü ise İtalya Serie A'da derbi heyacanı yaşanacak. Milano şehrinin iki takımı olan Milan ve İnter, San Siro'da karşı karşıya gelecek. Eski güçlerinde olmayan bu iki İtalyan devinin karşılaşması TSİ 22.45'te başlayacak.

Avrupa Liglerinde haftasonu oynanacak olan derbilerin programı şu şekilde:

19 Kasım Cumartesi

15:30 Manchester United – Arsenal

20.30 Borussia Dortmund – Bayern Münih

22:45 Atletico Madrid- Real Madrid

20 Kasım Pazar

20:00 Fenerbahçe – Galatasaray

22:45 Milan – Inter

İSTANBUL /