İsmail AKKAYA- Tolga YANIK/ KONYA, ()-
''İKİ NET PENALTI POZİSYONUMUZ VERİLMEDİ''
Atiker Konyasporlu Halil İbrahim Sönmez, iki net penaltı pozisyonlarının verilmediğini belirterek, ''Zorlu bir maç olacağını biliyorduk, özellikle Fenerbahçe'nin ligdeki durumdan dolayı. Mutlaka kazanmak için geldi burayada. Bizde kendi sahamızda kazanmak için sahaya çıktık. Maçın başında talihsiz penaltı ve 1-0 geri düştük. Maçın kısır geçeceğini biliyorduk. Penaltı pozisyonlarına gelince, biz zaten içerde izledik, benim pozisyonumda net penaltı. Diğer pozisyonda da yine eline çarpan bir top var ve o pozisyonda penaltı. Hakemin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, pozisyonları ikisinin de altadığını düşünüyorum. İki tane penaltımız verilmedi" dedi. 
Ömer Ali Şahiner, Fenerbahçeli  Skrtel'in eline çarpan topla ilgili ''Benim net gördüğüm Bülent hoca penaltı verecek ve penaltı vermek için yöneldi ama oradaki yan hakem penaltı vermedi, neden ne gördü bilmiyorum. Söyledim biraz itarazda ettim ama üstüne fazla gidemedim. Maçın ardından tekrar izlediğimizde pozisyon net penaltı, çünkü kolu açık.'' dedi. Ömer Ali Şahiner, maçla ilgili deşöyle konuştu:
''Oyunda ilk yarı penaltıya kadar Fenerbahçe beklediğimiz gibi oynadı. Son zamanlar sıkıntılar, stresliler, bekliyorduk baskı yapacağımızı. O arada sertlikle cevap veremedik, biraz yumuşak kaldık. İkinci yarı o anlamda istediğimizi yapmaya çalıştık, top biraz daha kaldı, onların sahasına fazla gitit ama üçüncü bölgede fazla pozisyon üretemedik, biraz daha orada etkili olsaydık, maçı çevirebilirdik. Bugün üzüldüğümüz diğer bir konuda taraftarımızın önünde son 18 maçtır mağlubiyetimiz yoktu. İnşallah bunu Bursaspor maçında telefi ederiz."