ATİKER Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, maç öncesi Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticileri, yemekte ağırladı.
Atiker Konyaspor, bugün saat 20.00'da Konya Büyükşehir Belediyesi Stadı'nda Fenerbahçe ile oynayacak. Maç öncesi Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan ve yöneticiler, maçın oynanacağı statta bulunan restoranda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere yemek verdi.  Güvercinlere olan merakıylabilinen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a sürpriz yapan  Ahmet Şan, daha önce verdiği sözden hareketle Yıldırım'a iki güvercin hediye etti.
Aziz Yıldırım'a ayrıca günün anısına 'Kartal Maketi' ve adının yazılı olduğu 34 numaralı Atiker Konyasporun   formasının yanı sıra Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Lefter Küçükandoniyadis'in Konyaspor da görev yaptığı dönemde yer alan fotoğraflarını hediye edildi.
Geçmişte yaşanan kırgınlıkların sona ermesini dile getiren Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, "Geçmişte yaşanan bir takım kırgınlıkların artık sona ermesi adına verilen davetimize icabet eden sayın Başkana ve yöneticilere teşekkür ediyorum. Kendilerini Hz. Mevlana'nın ve Hoşgörünün Şehri Konya'da misafir ettiğimiz için mutluyuz. Sayın Başkana geçtiğimiz yıl güvercin sözü vermiştik. Şimdi o sözümüzü de tuttuk. Ben akşamki maçta iyi oynayanın kazanmasını diliyorum ve Fenerbahçe'ye Avrupa maçlarında başarılar diliyorum. İnşallah gruplardan çıkarak ülkemizi ilerleyen turlarda da Avrupa'da temsil etmeye devam ederler" diye konuştu.
Kırgınlıkların bir tarafa bırakılıp, dostluğun başlaması gerektiğini ifade eden Aziz Yıldırım da "Konyaspor'un son iki sezonda yaptıkları, elde ettikleri başarılar, tüm Türkiye gibi bizimde gurur duyduğumuz durumlar. Ayrıca burada milli takım için oluşturulan atmosfer herkesin malumu. Konya artık bir spor şehri konumunda. İnşallah bu güzellikler devam edecek ve Konya sporda ve futbolda da hak ettiği yerlerde uzun yıllar boyunca olacaktır" dedi.

FOTOĞRAF