DERBİ MAÇ HAVASINDAYDI
Atiker Konyaspor takım kaptanı Ali Çamdalı maç sonu yaptığı açıklamada, karşılaşmanın derbi havasında geçtiğini belirterek şunları söyledi:
“Derbi maç havasındaydı. Gerilim zaman zaman yükseldi. Bizim açımızdan 1 puana üzüldüğümüz bir maçtı. 3 puanı hakettiğimizi düşünüyorum. Zaman zaman Beşiktaş üstün oynadı ama daha net pozisyonlar Konyaspor tarafındaydı diye düşünüyorum. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bunun üzerine çalışmaya devam edersek daha iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Gerilim oluyor maç içerisinde kama Konyaspor ‘un saygıyı hakettiğini düşünüyorum. Beşiktaş burada en son ne zaman Konyaspor’u yendiğini hatırlamıyorum. Buradaki saha şartları normalde üst düzeyde. Bu sahanın hangi maçta bu hale geldiğini biliyoruz. Saygı gösterilmeyi hak ediyoruz. Besiktaş bizi burada yenemeyebilir. Bizi yenebilir de. Bizi yendikleri takdirde ellerini sıkmasını, tebrik etmesini de biliriz. Bugün yanlış kararlar verilmiş olabilir. Bugün ben de atılabilirdim. Cüneyt Çakır üst düzey bir hakem. Belki ilkyarı Necip’te atılabilirdi. 2-2 berabere kaldık. Puanları paylaştık. Milli maç arasını iyi değerlendirip Antalya deplasmanına iyi hazırlanmak istiyoruz" dedi. 
TARİH YAZIYORUZ
Tarihlerinde ilk kez UEFA Avrupa liginde mücadele edeceklerini belirten ve tarih yazdıklarının belirten Çamdalı, “Bizim için bir ilk olacak. Konyaspor adına. Tarih yazıyoruz. Avrupa takımları hepsi iyi takımlar. Kolay bir gruba düştüğümüzü söylemek diğer takımlara saygısızlık olur. Bir şeyler başarabilir miyiz ben umutluyum açıkçası. İç sahada inanılmaz bir gücümüz var. Deplasmanda da getirebileceğimiz 1-2 puanla sürpriz yaratabiliriz" dedi.
'BU MAÇTA OYNADIĞIM İÇİN MUTLUYUM'
Sakatlığının ardından 6 ay sonra sahalara döndüğü için mutlu olduğunu belirten Luıs Rhodolfo şunları söyledi:
"6 ay oldu. Zor bi dönem geçirdim. Halen çok çalışmam gerekiyor. Bu iki haftalık milli takım arasında çok daha iyi çalışıp çok daha güçlenip çok daha iyi olmam gerekiyor. Bu iki haftalık milli takım arası bana iyi gelecektir. Yavaş yavaş eski gücümü kazanacam. Ama çok çalışmam gerekiyor. Maç anında topu görünce insan hayatını bile ortaya koyabiliyor. Hiçbir şeyi düşünmüyorsunuz. 5 ayı tamamladıktan sonra takımımla hazırlık kampına katıldım. Halen tempo ve kuvvet açısından eksiklerim var. Halen hazır değilim ama bu maçı oynadığım için mutluyum" dedi.
Defansın durumunun iyi gördüğünü belirten Rhodolfo, "Hali hazırda oynayan oyuncular olarak ben defansın durumu iyi görüyorum. Eğer yönetim eksik olduğunu düşünüp yeni bir oyuncu alırsa aramıza hoş gelir. Hep beraber çalışırız takım bütünlüğü içinde defansı en iyi şekilde kurmaya çalışırız." dedi. 
ŞAMPİYONLAR LİGİNİN TADINI ÇIKARTIYORUZ
Şampiyonlar liginde karşılaşacakları rakiplerini de değerlendiren Rhodolfo, "Bütün takımlar kendi ülkelerinde çok saygın, önde gelenler takımlar. Biz de öyleyiz. Hepsine çok saygımız var. Onlarında bize saygısı olacak muhakkak. Sadece şampiyonlar liginin tadını çıkartıyoruz. Bütün oyuncular büyük maçlarda oynamak ister. Ben şahsen büyük maçlarda oynamak isterim. Barcelona'ya karşı oynamak isterdim. Çünkü büyük maçlarda oynadığınız zaman büyük oyuncu olabilirsiniz" ifadelerini kullandı.