Avrupa’nın transfer gündeminde Atletico Madrid’in yıldızı Arda Turan yer alıyor. İspanyol ekibinden ayrılması an meselesi olan Arda’nın menaceri Ahmet Bulut, “Cuma günü yeni takımı açıkladığımızda siz de ‘Arda doğru kararı verdi’ diyeceksiniz.


Arda için yeni takımı ile ufak pürüzler kaldı. PSG olmayacak” ifadelerini kullanmıştı. PSG böylece resmi olarak devreden çıkarken, Arsenal’in de masadan çekildiği konuşuluyor.

Bulut, 28 yaşındaki oyuncunun hangi takıma gideceğini sır gibi saklarken, geriye ise 3 takım kaldı; İspanya’dan Barcelona, İngiltere’den de Manchester United ve Chelsea. İspanya’daki kaynaklar, Barcelona’nın 18 Temmuz’daki seçimlerinde başkan adayı olan Bartomeu’nun, seçim kozu olarak gösterdiği Arda’nın transferini bitirdiğini iddia ederken, diğer tarafta ise İngilizler’den iki önemli haber geldi.

Filipe Luis artı 20 milyon Euro

Ada basını, United’ın, Arda’nın serbest kalma bedeli olan 41 milyon Euro’yu (122.872.900 TL) vererek, bu işi bitireceğini; Chelsea’nin ise Filipe Luis ve artı 20 milyon Euro (59.938.000 TL) karşılığında tecrübeli yıldızı kadrosuna katacağını iddia ediyor.