TÜRKİYE Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden Antalyaspor, yeni sezon hedefini Avrupa Kupaları olarak belirledi. Kırmızı beyazlı kulüp, geçen yılki takım kaptanı Ali Canikli ile 1 yıllık sözleşme yeniledi.
Antalya'daki Hasan Subaşı Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Antalyaspor hentbol şube sorumlusu Hakan İrban, hentbol takım baş antrenörü Tufan Dağseven, yardımcı antrenör Tayfun Binler katıldı. Kendisini bir yıl daha Antalyasporlu yapan sözleşmeyi imzalayan 27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Ali Canikli, 6 kez giydiği (A) Milli formayı 7'nci kez Antalyaspor'da giymek istediğini söyledi. Antalyaspor'u evi gibi gördüğünü de belirten Ali Canikli, hentbolu Antalya'da bırakmak istediğini belirtti.
BAŞ ANTRENÖR TAKIMINDAN UMUTLU
Hentbol şube sorumlusu Hakan İrban da Ali Canikli'nin 2 yıldır Antalyaspor'da takım kaptanlığı yaptığını hatırlatarak, "Ali başarılı oyuncularımızdan biri. Kendisiyle her konuda anlaştık. Ligde Avrupa Kupaları'nı getirecek bir kadro ile mücadele edeceğiz" dedi.
Baş Antrenör Tufan Dağseven, 10 günlük Akseki kampında moral depoladıklarını ifade ederek, "Geçen sene hazırlık sezonu geçirmedik. Bu sene hedefimiz çok daha farklı. Yeni transferlerimizle birlikte bu sezon geçen yıl bitirdiğimiz yerin çok üzerinde ligi kapatmayı arzuluyoruz. Asıl hedefimiz play off ve Avrupa Kupaları" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI