Tolga YILDIRIM/ANTALYA, () – ANTALYASPOR’un, yarın Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı son antrenmanında Eto'o ve diğer futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.
Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Antalyaspor ile Aytemiz Alanyaspor, yarın saat 21.45'te Antalya Stadı'nda karşılaşacak. Kırmızı beyazlı takım Hasan Subaşı Tesisleri'nde Aytemiz Alanyaspor karşılaşması öncesi son antrenmanını yaptı. Portekizli Teknik Direktör Jose Morais yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlılar, koşu, top kapma ve pas çalışmasının ardından taktik çalıştı. Küçük sahada yapılan taktik oyununda Morais, futbolcularını sık sık kazanmak için mücadele etmeleri konusunda uyardı. Antrenmanda Kamerunlu golcü Samuel Eto'o attığı gollerle dikkati çekti. Kırmızı beyazlı takımda Eto'o ve diğer futbolcuların neşeli olduğu gözlendi.
Maçta kırmızı kart cezalısı kaleci Fornezzi ile sakatlığı devam eden Danilo forma giymeyecek. Morais de soyunma odası ve yedek kulübesine giriş cezası nedeniyle takımının başında yer alamayacak.

FOTOĞRAFLI