Tolga YILDIRIM/ANTALYA,()-  SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, her maça galibiyet için çıktıklarını belirterek, "Bursaspor maçı da bunlardan biri. 3 puan alıp şehrimize dönmek istiyoruz" dedi.
Kırmızı beyazlı takım, antrenör Yusuf Şimşek yönetiminde Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmanda top kapma ve pas çalışmasının ardından şut çalıştı. Uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Chico, antrenman sahasına gelip antrenör Şimşek ile kısa süre görüştükten sonra takımdan ayrı salonda çalıştı.
Antrenör Yusuf Şimşek, Bursaspor maçı kadrosunda önceki haftalara göre revizyon yaparak 3-4 oyuncu değiştireceğini belirtti. Son iki maçta evlerinde istemedikleri puan kaybı yaşadıklarına değinen Şimşek, sahasında taraftar desteğiyle iyi oynayan, kaliteli kadroya sahip Bursaspor oynayacaklarını söyledi. Antalyaspor'un kaliteli bir kadroya sahip olduğunu vurgulayan Şimşek, "Biz her maçımıza galip gelmek için çıkıyoruz. Bursaspor maçı da bunlardan biri. 3 puan alıp, şehrimize dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Hafta boyu Bursaspor maçının taktik çalışmasını yaptıklarını anlatan Şimşek, cumartesi günü maç sonrası çalışmalarının sonucunu alacaklarına inandığını belirtti. 18 kişilik kadroyu oluşturmak açısından bu haftanın en zor haftalardan biri olduğunu dile getiren Şimşek, "Şimdiye kadar ufak tefek kötü maçlarımız oldu. Ama genel olarak bakılırsa iyi olduğumuzu düşünüyorum. Bursa'dan da 3 puan alıp yolumuza devam edeceğiz" dedi.
Şimşek, cezası nedeniyle Bursaspor maçında kulübede yer alamamasının, futbolcularını daha fazla motive edeceğini söyledi. Futbolcularını bu duruma hazırladıklarını ve hepsiyle tek tek görüştüklerini anlatan Şimşek, "Ben yokum ama iki antrenör arkadaşım var. Onlara bile gerek olmayacağını düşünüyorum. Çünkü sahaya çıkan 11 kişinin antrenör gibi davranacağını düşünüyorum. Yedek kulübesinde bekleyenlerin de antrenörce davranıp takım için istekli olacağını düşünüyorum. Onlar sahada antrenör olmasa bile antrenör varmış gibi oynayacak, bundan hiç şüphem yok" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI