Transferin flaş takımı Antalyaspor, Etoo'o ve Ronaldinho'nun ardından David Villa'yı da transfer etmek için harekete geçti. Kırmızı beyazlılar, İspanyol forvet ile görüşmelere başladı.

Gün geçmiyor ki Antalyaspor flaş bir transfer hamlesi yapmasın... Önce dünyaca ünlü golcü Eto'o'yu renklerine bağlayan Akdeniz ekibi, Ronaldinho transferinde de mutlu sona çok yaklaştı.

Ronaldinho'nun "Türkiye'ye geliyorum" mesajı ile heyecanın tavan yaptığı Antalya'da bu kez gündeme gelen isim ise David Villa oldu. Kırmızı beyazlılar, ABD ekibi New York'ta forma giyen 34 yaşındaki İspanyol yıldızı kadrosuna katmak için harekete geçti.

Başkan Gültekin Gencer, "Bir transfer daha var. İşte o transferi yapınca Türkiye ve Dünya ayağa kalkacak. Herkes hazır olsun" dedi. Bu ismin David Villa olduğu öğrenildi.

Oldukça gizli yürütülen transfer görüşmelerinde büyük aşama kaydedildiği belirtildi.

KARİYERİ KUPALARLA DOLU
Dünyanın en kariyerli futbolcuları arasında yer alan David Villa, İspanya Milli Takımı ile 1'er kez Dünya, Avrupa ve FIFA Konfederasyonlar Kupası şampiyonlukları kazandı. Kulüpler bazında Barcelona ile UEFA şampiyonlar ligi, UEFA Süper Kupası İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası şampiyonluklarına imza attı.

ETO'O'DAN FACEBOOK MESAJI...
Fazla kiloları sebebiyle eleştirilen Eto'o, Facebook hesabından spor yaptığı bir fotoğrafı paylaştı. Antalyalı taraftarlar fotoğrafın altına, "Göbeğini erit gel kanka" gibi yorumlar yaptı.
Ünlü golcü ayrıca, "Barcelona ve Inter'de Şampiyonlar Ligi'ni kazandım. Belki Antalya'da Türkiye Ligi'ni kazanırım" dedi.

Bu arada eski kulübü Sampdoria da Eto'o'ya, "Senin gibi şampiyon oyuncuya Sampdoria kapıları her zaman açık. Elveda büyük adam. Seninle çalışmak onur oldu" şeklinde duygusal bir veda mesajı yolladı.

RONALDINHO'YA 3 MİLYON EURO
Antalyaspor Asbaşkanı Burak Akpınar, Ronaldinho ile her konuda anlaştıklarını söylei. Akpınar, "Yönetim kurulunun onayı sonrası imza atacak. Yıllık 3 milyon Euro garanti ücret alacak. Ronaldinho ile 1 yıllık sözleşme için anlaştık" dedi. (