ANTALYASPOR Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "Fenerbahçe maçının hakemleriyle ilgili konuşmak istemiyorum. Beraberlikle dönseydik, şu anda liderdik" dedi.
Fenerbahçe yönetimini de "Sevilmek istiyorsan sevdirmesini bileceksin" sözleriyle eleştiren Başkan Gültekin Gencer, maçın son saniyelerde kalelerinde gördükleri golle 2-1 mağlup oldukları deplasman karşılaşmasını değerlendirdi. Başkan Gencer, lige çok güzel başlangıç yaptıklarını, Fenerbahçe deplasmanına da en az 1 puan hedefiyle çıktıklarını dile getirirken, "Maalesef olmadı" diye konuştu.
'HAKEM HATA YAPAR, İNSANDIR NİHAYETİNDE'
Hakem Bülent Yıldırım'ın maç yönetimiyle ilgili görüş belirtmek istemediğini vurgulayan Başkan Gencer, "Hakemlerle ilgili kesinlikle konuşmak istemiyorum. Çok zor bir maçtı hakem için. Seyirci etkisi ister istemez. Hakem hata yapar, insandır nihayetinde" diye konuştu.
Antalyaspor olarak maçı 95'inci dakikaya kadar beraberlikle sürdürürken son 2 dakikada gol yenmemesi gerektiğini belirten Başkan Gencer, mlli maçlar nedeniyle lige verilen arada Fenerbahçe maçını unutarak Eskişehirspor'a odaklanacaklarını vurguladı."
"FENERBAHÇE'NİN ANADOLU TAKIMLARINI ÇOK EZMESİ ÜZÜNTÜ VERİCİ"
Fenerbahçe yönetimine serzenişte bulunan Başkan Gencer, bu konuda şöyle konuştu:
"Anadolu kulüplerinden birtakım kişiler ses çıkarmalı. Artık İstanbul takımlarının özellikle Fenerbahçe'nin Anadolu takımlarını çok ezmesi ve onları sıradan görmesi üzüntü verici. Türkiye'nin dinamiği olan bir futbol takımının yönetim kurulu üyelerinin, gelen kulüp yöneticilerini 'merhaba', 'hoş geldin' kelimesinden mahrum ediyor olması üzücü. O zaman, (Bizi Türkiye'de sevmiyor) diye söylemlerde bulunulmamalı. Sevilmek istiyorsan, sevdirmesini bileceksin. Futbolun sevgi, kardeşlik üzerine kurulu seyir oyunu olduğunu kabul edeceksin. Ondan sonra, bu olgunun, taraftar, şehir ve kulüpler arasında oluşması için üzerine düşüneceksin. Konuyu her maçtan sonra başka tarafa çekmeye çalışmak çok üzücü. Fenerbahçe camiasıyla çok büyük dostluklar yaşadık. Ama bu konuya dikkat çekmek için serzenişte bulunuyorum."
SİVASSPOR MAÇI YENİ STADYUMDA
Başkan Gencer, Antalya'da yaşayan bazı işadamlarının Fenerbahçe tribününde Antalyaspor aleyhinde tezahürat yapmasından da üzüntü duyduğunu dile getirdi. Eskişehirspor maçını Akdeniz Üniversitesi Stadı'nda oynayacaklarına değinen Başkan Gencer, 27 Eylül'deki Sivasspor maçını yeni statlarında oynamayı hedeflediklerini söyledi. Taraftarlyarına Antalyaspor logolu Passolig kartı almaları ve kombine satın almaları çağrısı yapan Başkan Gencer, "Antalyaspor'a tarih yazacak bir takım oluşturmayı amaçlıyoruz. 80 bin passolig sayısını aşmak istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI