PTT 1'inci Lig'de pazar günü Adanaspor'la deplasmanda karşılaşacak Altınordu, zorlu 90 dakikaya odaklandı.
Ofspor'u kupada eleyerek moral bulan kırmızı lacivertli ekibin teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, ligin en tecrübeli takımlarından biriyle karşılaşacaklarını belirtti, "Uzun yıllardır 1'inci Lig'de mücadele ediyorlar. Aynı zamanda Levent Eriş gibi tecrübeli bir teknik direktöre sahipler. Ancak bizim için rakibin kim olduğu önemli değil. ilk galibiyetimizi almak için mücadele edeceğiz" dedi.
Adanaspor'un geçen hafta Bucaspor deplasmanında 2-0 geriden gelip uzatmada skoru eşitlediğini, daha önce de Manisaspor'u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup ettiğini hatırlatan Eroğlu, "Karşımızda kolay kolay pes etmeyen bir takım olduğunun farkındayız. Yakalayacağımız fırsatları değerlendirmek zorundayız" diye konuştu.
Timur ve Rıza'nın tedavilerinin sürdüğü Altınordu'da ön libero Arif'in ardından forvet İbrahim de sakatlandı. Ayak bileği burkulan genç golcü kadroya alınmayacak.
TİAGO'YA DİKKAT
Kadrosunda yabancı bulundurmayan ancak rakip takımların yabancılarını durdurmakta zorlanan Altınordu, Adanaspor'un Brezilyalı golcüsü Tiago'ya özel önlem alacak. Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, savunma oyuncularını, Adanaspor'un en skorer ismi olan Tiago konusunda uyardı. Brezilyalı oyuncu, bu sezon rakip fileleri 5 kez havalandırarak 4 golü bulunan Altınordu'nun toplam gol sayısını geride bıraktı.
ANLAMLI ZİYARET
Altınordu U11 Takımı oyuncuları, Yeşilyurt'taki Ayşe Sevinç Solmaz Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret edip, down sendromlu, epilepsi hastası ve kalıtsal kas rahatsızlığı bulunan çocuklarla bir araya geldi. Antrenör Ahmet Haşlak ve Sosyal Etkinlikler Yöneticisi Elif Can'ın da yer aldığı ziyarette minikler, yaşıtlarıyla dertleşip sohbet etti. Yönetici Elif Can, "Futbolcu, hayatın her alanında vereceği mücadeleye hazır olmalı. Yaşadığı çevreyi, zorlukları bilmeli. Kendisini, bir başkasının yerine koyabilmeli. Bu amaçla yaptığımız ziyaretlerimiz devam edecek" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI