PTT 1'inci Lig'de deplasmanda Albimo Alanyaspor'a 4-2 mağlup olan Altınordu, son 3 sezonda ligde kalesinde ilk kez 4 gol birden gördü.

Üst üste 3'üncü Lig ve 2'nci Lig'de yaşadığı şampiyonluklarda gol rekorları kıran kırmızı lacivertliler, Albimo Alanyaspor'dan yediği 4 golle şoke oldu. Altınordu, en son 2'nci Lig'den düştüğü 2011-12 sezonunda, 22 Nisan 2012'de oynanan karşılaşmada Fethiyespor'a 4-2 yenildi. Altınordu kupada ise geçen sezon deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a' 6-5 mağlup oldu.

Albimo Alanyaspor'un ilk ve üçüncü gollerinin ofsayt olduğunu iddia eden teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Hakemler ne yazık ki maçın kırılma anlarında hatalı kararlar verdi. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayabilirdik, ancak rakip soyunma odasına aynı skorla önde girdi. Biz kaçırdık, onlar attı. İlk 6'dan uzaklaşmış gibi görünsek de 3 puanlı sistemde herşey olabilir. Bu hafta evimizde Boluspor'u yenerek yeniden çıkışa geçmek istiyoruz" dedi. Altınordu'da karşılaşmada gol atan sol bek Gökhan Yılmaz cezalı duruma düştü.