PTT 1'inci Lig'de ilk üç maçından 2 puan çıkarabilen Altınordu'da teknik direktör Hüseyin Eroğlu, saha ve seyirci avantajını kullanamamaktan yakındı.
Ligin ilk haftasında Bucaspor'un ev sahipliğinde oynanan derbinin ardından Alsancak Stadı'nın depremde yıkılma riskiyle kapatılması, Atatürk Stadı'nda ise passolig sisteminin bulunmaması nedeniyle Osmanlıspor ve Denizlispor'u, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda ağırladıklarını hatırlatan Hüseyin Eroğlu, "Üç maçımızı da deplasmanda oynamış gibiyiz" dedi.
Manisa'ya gelen az sayıdaki taraftara teşekkür eden Hüseyin Eroğlu, hem sahaya yabancılık çektiklerini, hem de rakip üzerinde seyirci baskısı oluşturamadıklarını belirterek, "Bunları mazeret olarak söylemiyorum ancak saha avantajımız yok. Oynadığımız futbola baktığımızda 7 ya da 9 puanımız olabilirdi. Artık galibiyet zamanı geldi. Giresunspor deplasmanında kazanarak yeni bir sayfa açacağız" diye konuştu.
Yönetim ise 4 Ekim'deki Albimo Alanyaspor maçının Atatürk Stadı'na alınması için seferber oldu.
ALTINORDU AİLESİ
Sportif kimliğinin yanı sıra sosyal faaliyetlere de önem veren Altınordu, soyadı "Altınordu" olan aileleri İzmir'de bir araya getirdi. Kırmızı lacivertlilerin efsane oyuncusu Sait Altınordu'nun bir zamanlar en samimi dostu olan Selim Altınordu'nun çocukları, torunları ve yeğenlerinden oluşan Altınordu Ailesi, Asancak’taki Love Point Cafe’de buluştu.
Geçmiş yılları anan ailelere, Sait Altınordu’nun eşi Nimet Ayhan ile Almanya’da yaşayan Naim Altınordu da eşlik edince ortaya güzel görüntüler çıktı. Yaklaşık 40 kişilik grup günü, "Şeytanlar" sloganlarıyla noktaladı.

FOTOĞRAF