PTT 1'inci Lig'deki ilk dönemini tehlikeden uzak bir noktada bitirmeyi hedefleyen Altınordu'nun bu sezon vitrine çıkardığı yeteneklerden Cengiz Ünder, son haftalarda bir parlayıp, bir söndü.
Kırmızı lacivertlilerin altyapısından yetişen 17 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, kendisinden biraz daha tecrübeli olan Halil İbrahim'le forma yarışına girdi. Halil İbrahim'in kupadaki Fenerbahçe randevusunda sakatlanmasının ardından ligdeki 7 maçın 6'sında ilk 11'de görev alan Cengiz, son 4 haftada formayı bir kaptırıp, bir geri aldı.
İzmir'de 1-1 sona eren Giresunspor maçının ardından deplasmanda 4-2 kaybedilen Albimo Alanyaspor karşılaşmasında yedek soyunan Cengiz, 2-1'lik Boluspor yenilgisinde 11'e dönerken kırmızı lacivertlilerin deplasmanda 1-0 kaybettiği Kayserispor müsabakasında yine kesik yedi.
Cengiz'i kızağa çektiği karşılaşmalarda Halil İbrahim'i sahaya süren teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun son olarak 3-1'lik Adanaspor galibiyetinde 11'e monte ettiği Cengiz'i, zorlu Antalyaspor deplasmanında yine 11'de tercih etmesi bekleniyor.

FOTOĞRAFLI