PTT 1'inci Ligi'nde üst üste aldığı 2 mağlubiyetle düşme hattına yaklaşan Altınordu, pazar günü deplasmanda lider Kayserispor'a karşı ilkleri yaşamaya çalışacak.
Bu sezon Kayserispor'la 2'si kupada olmak üzere 3 kez karşılaşıp 3 mağlubiyet alan kırmızı lacivertliler rakibini ilk kez dize getirmeyi hedefliyor. Altınordu, ligin ilk yarısında evinde 2-0 yenildiği rakibine kupada hem iç saha hem dışarıda 3-0'lık skorlarla boyun eğdi. Altınordu, bu maçlarda Kayserispor önünde gol sevinci de yaşamadı.
Altınordu, aynı zamanda sarı kırmızılılara evindeki ilk mağlubiyeti tattırmak için mücadele edecek. Ligde iç saha puan tablosunda da zirvede yer alan Kayserispor, taraftarının önünde 12 maçta 9 galibiyet, 3 beraberlikle elde etti. Attığı 41 golle en skorer takım olan Kayserispor, kalesinde gördüğü 19 golle Osmanlıspor'la birlikte en az gol yiyen ekip konumunda bulunuyor.
Rakibinin İzmir'de Bucaspor'u 3-0 yendiği maçı izleyen teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Deplasmanda hedefimiz en az 1 puan" dedi.