PTT 1'inci Ligi'nde ilk 3 haftada 1 puan toplarken kalesinde 6 gol görüp, rakip fileleri sadece 1 kez sarsan Altınordu, yarın transferin son gününde forvet takviyesi yapacak.
Geçtiğimiz hafta, "Transfer yapmayacağız" diyen Futbol Direktörü Murat Dizdar, "Golcülerimizin bu kadar formsuz olmasını beklemiyorduk. Süper Lig ve 1. Lig'den görüştüğümüz 3-4 santrfor var. Hepsi de Altınordu'ya gelmek istiyor. Bunlar kulüplerinde forma şansı bulamayan isimler. Anlaşacağımız isim yarın netleşecek" dedi. Son olarak 1-0 kaybettikleri 1461 Trabzon maçına da değinen Murat Dizdar, şunları söyledi:
"Rakip oyunumuzu bozmak için herşeyi yaptı. Sürekli yerde yatıp vakit geçirdiler, oyunu soğuttular. En az 15 dakika çaldılar. Tempomuzu engellediler. Tek şutları kalemizde gol oldu. 'Çanakkale geçilmez' mantığıyla savunma yaptılar. Bu yüzden üretken olamıyoruz. Trabzonspor atak futbol oynuyor, ancak pilot takımı tam tersi. Biz kendi futbolumuzu oynamakta ısrar edeceğiz. Oyun felsefemiz sadece defans yapmak üzerine değil."
MİLLİ GURUR
Altınordu, 4 genç futbolcusunun U19 Milli Takımı'na çağırılmasıyla gururlandı. Kırmızı-lacivertlilerde Cengiz Ünder, Fatih Aktay, Alican Özfesli ve Yusuf Acer, ay-yıldızlıların 6 Eylül Pazar günü Belçika'da Belçika ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna davet edildi. Altınordu, U19 Milli Takımı'na en fazla oyuncu veren kulüp oldu.