ALTINORDU teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, bir ay önce tüberküloz teşhisiyle İzmir'de tedavi altına alınan İstanbulspor'lu Furkan Gürcan Mazlum'u hastanede ziyaret etti.
2012-13 sezonunda U15 takımında forma giydikten sonra İstanbulspor'a transfer olan Furkan'ın babası Türkay Mazlum'un oğlunun durumunu kulübe bildirmesi sonucu Tepecik Suat Seren Göğüs Hastalıkları Hastanesi'ne giden Eroğlu, 18 yaşındaki futbolcuya Altınordu'da giydiği 22 numaları forma ile atkı ve imzalı top hediye etti.
Sürpriz ziyaret karşısında çok mutlu olan ve duygusal anlar yaşayan Furkan Gürcan, "Çok sevdiğim Altınordu'dan babamın işi nedeniyle ayrılmak zorunda kalmıştım. İstanbul'daki evimizdeki odam tamamen Altınordu poster ve flamalarıyla kaplı.
Bu yıl 9 Eylül Üniversitesi Turizm Bölümü'nü kazandım. Ancak 1 ay önce hastalandım. Beni 22 numaralı formama kavuşturduğunuz için teşekkür ediyorum.
Altınordu'yu unutmam artık mümkün değil. İyileşip, maça gelmek en büyük hayalim" dedi. 
ŞANLIURFASPOR MESAİSİ BAŞLADI
TFF 1'inci Lig'de son olarak evinde Balıkesirspor'u 1-0 yenerek zirve yarışını sürdüren Altınordu, pazartesi günü deplasmanda oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına başladı. Altınordu Teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, "Düşme hattının hemen üzerinde yer alan rakibimiz 7 haftadır galip gelemiyor. Bize karşı yeni bir sayfa açmak isteyecekler. Ancak üst sıralara tutunmak için kazanmamız lazım" dedi. Altınordu'da stoper Yusuf Abdioğlu forma giyemeyecek, cezası biten Erdoğan ilk 11'e dönecek.

FOTOĞRAF