ALTINORDU'nun 14 günlük Hollanda kampı bugün sona ererken, Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, sistemi yerleştirme ve yeni transferlerin takıma adaptasyonu açısından çok yararlı bir çalışma dönemi geçirdiklerini söyledi.
Eroğlu, "Takım olma yolunda her gün daha iyiye gidiyoruz. Hollanda'da gerçekten çok yüksek tempolu bir kamp dönemi geçirdik. Herkes, sanki 4 yıldır bu ekibin bir parçasıymış gibi hareket ediyor. Teknik ekip olarak onlara istediklerimizi sürekli anlattık, özel konuşmalar ve toplantılar yaptık. Sadece gençler değil, 25 yaşındaki bir oyuncu da gelişebilir. Artık herkes bunu çok iyi biliyor" dedi. 
Hollanda'da Cambuur, FC Den Bosch ve FC Oss ile üç özel müsabaka oynadıklarını hatırlatan Hüseyin Eroğlu, "Her karşılaşmada üzerine koyarak ilerledik. Skor açısından kısır gibi görünse de oyun anlamında istediklerimizi aldık" diye konuştu.
Genç oyuncuların da kampta çok iyi çalıştığını ve formayı hak edene vereceğini anlatan genç teknik adam şöyle devam etti:
"Futbolda yaşın önemi yok. Antrenmanlarda verdiğimiz teknik ve taktikleri maç performansına yansıtan herkes, yaşı ne olursa olsun o formayı giyer. Cengiz ve Çağlar örneğinde bunu gördük. Her an herkes formayı giymeye hazır olmalı."

FOTOĞRAF