ALTINORDU, Torbalı'da yapımı süren Altınordu Futbol Meslek Okulu (AFMO) Tesisleri'ne taşınmaya hazırlanıyor.
Şirketleştikten sonra Temmuz 2012'de kiraladığı Selçuk Efes Tesisleri'nde son günlerini geçiren kırmızı lacivertlilerin bu ay içinde 80 dönümlük yeni merkezine geçeceği bildirildi. Yeni tesisteki iki sahanın yeşeren çimleri antrenmana hazır hale geldi. 3'üncü çim sahanın kaba inşaatı başlarken 1000 kişilik tribün, soyunma ve hakem odaları, fitness salonu, teknik kadro lojmanı ve çevre düzenlemelerinin de yapımı devam ediyor.
A Takım'ın yanı sıra U19, U18, U16 ve U15 takımlarının antrenmanlarını yapacağı tesiste 64 futbolcunun kalabileceği lojmandaki tüm çalışmalar tamamlandı. Lojmanda yatakhane, yemekhane, konferans salonu, serbest zaman değerlendirme alanı, medya merkezi, antrenör ve idari birim ofisleri yer alıyor. AFMO Tesisleri, 4 doğal çim saha, 1 suni çim saha, 1 suni zeminli özel çalışma alanı, 1 futsal sahası, spor salonu, kum zeminli özel çalışma alanı, ayak tenisi kortları, lojman, sosyal tesisler ve sinema salonlarından oluşacak.
GÖKHAN: FORMAYI ÖZLEDİM
Altınordu'da ligin ilk haftasındaki Samsunspor randevusunda sol arka adalesinden sakatlandıktan sonra 6 maçta görev alamayan sol bek Gökhan Yılmaz, forma giyeceği günü iple çektiğini dile getirdi. Geçen hafta takımla çalışmalara başlayan Gökhan, şöyle dedi:
"Sakatlık benim için şanssızlık oldu, bu kadar uzun sürmesini beklemiyordum. Bu süreçte herkes bana destek verdi. Milli maç arasını iyi değerlendirip eski formuma kavuşmayı bekliyorum. Arkadaşlarımı dışarıdan izleyince bir an önce sahaya dönme isteğim arttı."

FOTOĞRAF