ALTAY'ın Ramazan Torunoğlu ve Mesut Toros'tan sonra bu sezonki üçüncü teknik direktörü olan Serhat Güller, bugün resmi sözleşmeye imza attı.
Kulüp binasında Profesyonel Şube Sorumlusu Umut Köroğlu'nun katıldığı törende 1.5 yıllık mukavele imzaladıktan sonra işbaşı yapan Serhat Güller, "İlk yarı bitimine kadar oynayacağımız 3 maçtan maksimum puanla ayrılıp, devreyi ilk 5 içinde bitirmek istiyoruz" dedi. Serhat Güller, pazar günü ağırlayacakları Kocaeli Birlikspor'u yenerek seriye başlamayı hedeflediklerini dile getirdi. Ankara'da oynanan 2'nci Lig maçlarını ve Altay'ı izlediğini dile getiren 45 yaşındaki Güller, şöyle devam etti:
"Oyuncular hakkında bilgim var ancak birebir çalışıp performanslarını ölçmek zaman alacak. Takımın kapasitesini üst seviyeye çıkarmamız gerekiyor. Altay'a yakışır mücadele gücünü sahaya yansıtmalıyız. Köklü ve büyük bir camiaya geldim. Katkı sağlayacağımı düşündüğüm için buradayım. Sözleşme maddelerine itiraz etmedim. Kağıtta yazılanlar önemli değil."
Güller'in yardımcılığını Mustafa Gedikli, kaleci antrenörlüğünü ise Alper Ediz yapacak.
HIZLIOK ÖDEME YAPMADI
Altay yönetimi, eski futbolcusu Tiago'nun Brezilya'daki kulübü Gama'ya olan 150 bin dolar borcun 33 bin dolarlık ikinci taksidini ödedi. Borcun ödenmesine katkıda bulunması istenen eski Başkan Ömer Hızlıok'un sözünü verdiği 11 bin dolarlık ödemeyi henüz yapmadığı, ancak yönetime ödeme yapacağını söylediği bildirildi. Son kongrede başkan adayı olan Murat Bora Dülger'in önceki taksitte olduğu gibi 11 bin dolar ödediği ifade edildi.

FOTOĞRAF