TARİHİNDE ilk kez 3'üncü Lig'e düşen Altay'da göreve gelecek yönetimi zor günler bekliyor.
Genel kurulda aday çıkmadığı için yönetimi kongre divanının devraldığı siyah beyazlı kulüpte 18 Mayıs'ta yapılacak seçimi kazanacak yeni yönetimin ilk işi alacakları nedeniyle kulübe ihtarname çeken oyuncuların serbest kalmasını önlemek olacak. Altay'da Futbol Federasyonu'nun yolunu tutan ilk isim olan Gökhan'a, 8 Mayıs'a kadar 12 bin TL ödenmezse deneyimli oyuncu fesih hakkı kazanacak.
Genel kurul öncesi eski başkanların bu rakamı karşılaması beklenirken, kongreden hemen sonra ise seçilecek yeni yönetim 27 Mayıs'ta Serkan ve Cumhur'a 62'şer bin, Ömer'e ise 35 bin TL ödemezse üç oyuncu serbest kalacak.
Federasyona şikayette bulunan kaleci Burak ve Kürşat'ın ihtarnameleri henüz kulübe ulaşmadı. Sezon bitmeden Ferit, Bilal ve Ahmet'le yollarını ayıran Altay'da Emrah, Raşit, Yüksel ve kiralık olan Aziz'in mukaveleleri 31 Mayıs'ta sona erecek.
ERDOĞAN ÇALIŞIYOR
Altay'da 18 Mayıs'ta yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi eski başkan Mehmet Erdoğan, liste çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı. Geçtiğimiz çarşamba günü yapılan kongrede maddi destek bulamadığı için aday olmadığını ifade eden Erdoğan, "Görüşmelerim sürüyor. Camiayı kucaklayacak, güçlü bir yönetim oluşturabilirsem adaylığımı açıklarım. Her şey birkaç gün içinde belli olur" dedi.
Siyah beyazlı kulüpte Futbol Şube Sorumlusu Umut Köroğlu'nun da liste çalışması yaptığı öğrenildi.