Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'taki son maçında evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-2 yenerek rakibini liderlikten indiren Altay'da Başkan Cihangir Marmara, taraftarlarına uyarılarda bulundu. 
Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşmasındaki kötü tezahürat yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun kulübe 2000 TL ceza verdiğini hatırlatan Başkan Marmara, "Bu ceza nedeniyle yönetim olarak içimiz yandı. Çünkü bir süre sonra para cezası katlanarak seyircisiz oynama cezasına dönüşecek" dedi.

Taraftarlara, "Neden kendinizi bu takımı izlemekten mahrum edeceksiniz?" sorusunu yönelten Başkan Marmara, "Taraftarımız tribünde çok güzel tezahüratlar yapıyor. Onların yanında olamadığım için hayıflanıyorum. Protokol tribününde alçak sesle iştirak ettiğim çok güzel ve motive edici tezahüratlarımız var. O yüzden kötü tezahüratlardan uzaklaşmalıyız" diye konuştu. Başkan Marmara, 1914 Altay Taraftarlar Derneği'nin de bu çağrıya kayıtsız kalmayacağına inandığını dile getirdi.