SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup ekiplerinden Altay'da stat arayışlarını sürdüren yönetim, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'yı ziyaret etti. İzmir'deki stat sorunu nedeniyle Maltepespor'un ardından ikinci iç saha maçında Turgutluspor'u da Menemen Şehir Stadı'nda konuk edecek siyah beyazlılar, kalan haftalarda Buca İlçe Stadı'nı kullanmayı planlıyor. Yönetim, Buca Belediyesi ve İzmir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasındaki imar sorunu nedeniyle Altay'a tahsis edilemeyen stat için girişimlerini hızlandırdı.
Ziyarette, Buca İlçe Stadı konusunda son kararın verilmesi için önümüzdeki hafta bir toplantı yapılmasına karar verildiği, toplantıya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu'nun da davet edileceği bildirildi. Altay'ın aynı zamanda Buca Arena'yı da gündemine aldığı, ancak belediyenin Arena için kira bedeli istediği açıklandı. Altay Başkanı Cihangir Marmara, "Gelirlerimiz kısıtlı, ücret ödememiz söz konusu değil" diye konuştu. Yönetim, rahmetli eski İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Piriştina'nın bir fotoğrafını oğlu Levent Piriştina'ya hediye etti.
İZAKS'LA YENİŞEMEDİ
Altay, Gaziemir Tesisleri'nde Süper Amatör küme takımı Gaziemirspor'la oynadığı hazırlık maçından 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Konuk ekip ilk yarıyı Gökhan'ın golleriyle 2-0 önde tamamladı. Siyah beyazlılar, ikinci yarıda Furkan ve Kubilay'ın iki penaltı atışından bulduğu gollerle skoru eşitledi: 2-2.

FOTOĞRAF