ALTAY'da transfer yasağı borcunun gün geçtikçe artması, yönetimin elini kolunu bağladı.
Üçüncü Lig'de mücadele edeceği yeni sezon öncesi kadroya takviye yapabilmesi için eski futbolculara olan yaklaşık 850 bin TL'lik borcu ödemesi gereken yönetimin transferin önünü açmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Başlatılan kampanya sonrası camiada kulübe 10'ar bir TL bağışlayacak 35-40 kişiyi belirleyen yönetimin, "Eski borçları kapatırsak, mevcut kadroya ödeme yapmakta zorlanırız. Öncelikle takım içi huzuru sağlamamız gerekiyor" görüşünde birleştiği öğrenildi.
Hafta içinde prensip anlaşmasına varılan teknik direktör Turgut Uçar'a resmi imzayı attırmayı planlayan yöneticiler, "Turgut Uçar, oyuncularımızı tanıyor ve onlara güveniyor. Ligin ilk yarısında genç kadromuzun neler yapabileceğini görürüz. Takımın durumuna göre gerekirse devre arasında transfer yasağı kaldırılır" yorumunu yaptılar.
Altay'ın mevcut kadrosunda kalede Burak ve Onur, savunmada Ömer, Hayrullah, Kadir, Yiğit, Mehmet, orta sahada Fatih, Halil, Furkan, Kubilay, Orhan, Cahit, Bedri Ege, forvette ise Hüsamettin, Batuhan ve Serkan gibi isimler var. 7 veya 8 Temmuz'da topbaşı yapmayı planlayan Altay, Ödemiş Gölcük ve Bolu Gerede'de kampa girecek.