Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, ()- ALTAY yönetimi, Gaziemir Tesisleri'nde eski başkanların katılımıyla gerçekleşen toplantıda 16 Mayıs'ta olağanstü kongreye gitme kararı aldı.
Çoğunluk sağlanamaması halinde 23 Mayıs'ta gerçekleşecek genel kurulun hafta başında karar defterinde kayıt altına alınacağı bildirildi. Yüksek Divan Kurulu Başkanı Erdoğan Tözge ile eski başkanlardan Mahmut Özgener, Mehmet Erdoğan, Aslan Savaşan, Sabri Sevenoğlu, Melih Tunç Tandoğan, Ahmet Taşpınar ve Niyazi Konuşmaz'ın katıldığı toplantıda Başkan Cihangir Marmara'nın yanı sıra son dönemde kulübe mali destek sağlayan Murat Bora Dülger ile Altay Sosyal Dayanışma Derneği'ni temsilen Namık Kemal Marmara da yer aldı.
Sıkıntılı süreçte takımın 3'üncü Lig'e tutunmasını sağlayan yönetime teşekkür eden eski başkanlar, "Bu gelirlerle bu ligde başarılı olduğunuzu düşünüyoruz. Son 10 yılın en iyi yönetimi olan bu ekibin yola devam etmesini diliyoruz. Maddi ve manevi olarak yanınızda olacağız" mesajı verdi.
Mahmut Özgener'in geride bıraktığımız dönemlerde olduğu gibi Futbol Federasyonu ile ilgili bağlantılar ve sponsor ilişkilerinde desteğini sürdüreceği, Ahmet Taşpınar ve Murat Bora Dülger'in kaynak yaratmaya devam edeceği, Melih Tunç Tandoğan'ın ise insan kaynakları konusunda yardımcı olacağı öğrenildi. Bu arada göreve devam etmeye sıcak bakan yönetimin taslak bütçeyi 2.3 milyon TL olarak belirlediği belirtildi.

FOTOĞRAFLI